Veterinärbesök avklarat!

Nu har vi då varit och testat ny veterinär.
Och jag ska medge att jag var tveksam innan, väldigt tveksam. Men oj vilken positiv upplevelse! En kvinnlig, svensktalande veterinär som jobbat en på kliniken på Balltorp och även lite på Slöinge kliniken. Hon lyssnade på mina åsikter och iaktagelser, gick igenom hela hästen och hade bra tålamod även fast Fanny gick på högvarv. Högst onödigt att befinna sig på tävlingsbanan och bara få springa några meter fram och tillbaka! Blev väldigt lungt och behagligt när hon väl fick lite lugnande i sig.. 
 
Hon blev behandlad i bägge hovlederna och kotorna fram. Samt underhudsblistrad bägge bakknäna. Inte halt bak, men besvärad. En grad halt på bägge frambenen. Reagerade dock märkbart mer under böjningen av vänster fram. Vi behövde dock inte boka något återbesök, så länge hon känns bra nu efteråt så är det bara att köra på när konvalecensen är slut. Behaglig sådan också, en vecka skritt, en vecka motion och sen köra som vanligt. Träna med viktmanchetter bak kan vi börja redan imorgon. Och bara 14 dagars karens!
 
 
Överladdad häst upprörd över att nån kissat på hennes plats. Tragiskt att det var hon själv...
 
Blev en lång dag borta för henne. Hade nämligen bokat klipptid åt mig för rätt länge sedan, och det var lite tight med restid till kliniken där emellan. Hur man löser det?
 
 
Man tar helt enkelt med hästen till frisören.. Lagom nog ligger mammas jobb mittemot. Så Fanny blev parkerad under mammas fönster så hon kunde hålla koll..
 
 
Är sämst på att boka klipptid, så aldrig att jag ombokar när det en gång går att lösa så man kan äta bägge kakorna! Nu är skallen några kg lättare igen, känns det som. Dethär med att stå vänta på släp satte vi in på kontot "öva inför distanskarriären". 
 
Appropå ingenting så hängde detta bettet kvar i påselningsboxen. Hade inte velat köra hästen det suttit på...