Julens övriga aktiviteter

Simone har fått ha ledigt över jul, bortsett från en långpromenad i grimskaft under juldagen. Det piggnade hon minsan till av. Var spännande i skogen med all smältande snö. Tur vi hade Jackson med som kunde skrämma bort alla farligheter. Hon glömde alldeles bort att hon var sjuk och tjurig och var riktigt glad och trevlig resten av dagen. Motionera i snöre är helt klart underskattat!
Karleden savar fortfarande, men hon verkar inte vara lika öm i den längre. Eller hon är iallafall inte lika rädd om den. Skorv även i den andra karleden fram nu, men inte alls på samma vis som den vänstra. Vi hoppas på snabb bättring!
 
 
 
Elsa har tränat på, hon börjar bli helt vanvettigt pigg och ganska stökig till och från. Tyvärr regnade våra körvägar bort under juldagskvällen, så får hålla tummarna för mer snö snarast. Den unga damen skulle verkligen behöva få börja gå intervaller för att bränna lite energi. Tyvärr lär hon troligen bara bli bökigare ju bättre formen blir. Får hoppas att våren kommer fort, har bestämt att inte kvala/starta förrän det är broddfritt!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: