Uppsving här

Har haft ett trevligt uppsving i antal läsare här inne de sista dagarna. Alltid trevligt! Ju sämre det går med hästarna ju mer läsare har man. Lite som med bilolyckor, ju mer blod desto mer åskådare typ..
 
Men just idag var det ingen värre olycka. Fanny fick ett lätt pass i kylan. -18 och blåser 10 m/s så real feel är -25. Fick väldigt oväntat bägge hundarna med oss på tur dessutom.. Sakta framsteg med Fanny, men hon känns inte så pigg och framåt som hon borde. Iofs så är hon fortfarande på minimi dos av havre också, tänkte att hon får förbli det tills hon får börja gå högre tempon. Lite knölig är hon första stegen i trav men när hon kommer igång går det bra. Tror hon tycker jag är jävlig som envisas med att ha bootset på henne så hon inte får fuska som hon vill..
 
Elsas boots fungerar inte lika bra än dock. Hade behövt sätta en murphy på henne, men på våra vägar har jag lite fobi för att begränsa synfältet.. Funderade på att klicka hem en sidorem att sätta på vagnen, men tog mig typ 2 minuter att klura ut att jag kan göra en själv... Behöver ju ha ca 2,5 m tunt rep, 1,5 m gummislang, en karbinhake, en metallring och en nosrem. Behöver dock ha min fars assistans att få fram ett passande rep. Var köper man såna den här tiden på året? Nå det är nästa veckas projekt iallafall!
 
Blev en vända till den lokala foderbutiken idag. Hade äran att visa runt en nyanställd på foderavdelningen. Var ju ett under att nån kom ut för att bära ut foder åt mig, tragiskt nog hann jag bära ut mina tre säckar innan han hittade en enda jag skulle ha. Men han var ju trevlig iallafall. "Det är trevligt med kvinnor som vet vad dom ska ha" tyckte han. Ja bara man har utvilade nerver och inte behöver nån hjälp så är det underhållande att besöka den butiken.
 
Blev även ett nytt batteri i bilen. Det gamla meddelade att det inte tolererade köld utan motorvärmare. Men kan ni tänka er att på verkstan är dom inte vana vid att man vill ha med sig det gamla hem??? Nå killen i kassan vet att vi har häst, så han förstod ju direkt att skulle tjänstgöra vid beteshagar till sommaren, men hörde att han fick förklara saken för han som bytte. Oavsett vad man gör så är man lite udda alltså!
 
Inga nya bilder idag heller. Är alldeles för kallt för att inte ha handskar på sig ute..
 
 
Bjuder på en "klassiker"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: