Fin, så fin

Elsa fick gå en ny väg idag. Och det gick som en dans! Vissa snabba sidvärtesrörelser emellanåt, men det finns både en läskig koja som faktiskt kan innehålla både ett och tio spöken samt två riktigt stora stenar som nog i högsta grad kan behöva iaktas med största möjliga försiktighet. Så hon är i största grad ursäktad där. 
Fanny fick sig en timmes skritt i vagn. Hundarna studsade någolunda nöjd med hela vägen. Shira tyckte ju att det var i jobbigaste laget dock!
 
Tänkte jag skulle föreviga Elsas arga miner när det är matdags, men det enda som kom fram när kameran var uppe var en näsa nertryckt i krubban och glada, nyfikna och väldigt suddiga öron..
 
 
Man är föga populär när man kommer och ska byta täcke ens när hon ätit klart och "bara" diskar krubban!
 
Iövrigt hade vi byggare här och fixade dörrar på lösdriften. Nästintill klart för fölning nu då! Några månader i förväg. Mamma fick vargfrossa. Därav alla dessa månader i förtid..
 
 
Skulle måla om i somras hade jag tänkt. Som synes blev det definitivt inte gjort.. Kanske i sommar? Var ju så blött och regnigt förra sommaren, så får väl skylla på det?!? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: