Tips för hemmafixaren!

 
Har funderat på just dethär projektet ganska länge, men fick arslet ur vagnen och tog tar i det förra veckan efter att ha sett bild på Facebook att en annan tjej hade gjort ett...
 
 
Ursäkta världens sämsta bild, men det var sol eller lampor från alla vinklar...
 
Krävs minst fyra spikmattor, ett täcke, en sax, nål och tråd. Och en hel del tid. 
Är otroligt enkelt att få tag på spikmattor iallafall, bara att lägga ut en förfrågan i någon loppisgrupp så rasslar det in meddelanden av folk som har en liggande. Bra att söka efter tidigare års "årets julklapp"!

Effektiv dag

Idag har man hunnit med en hel del, och imorgon är det redan dags att åka iväg på jobb. Helt vansinnigt att det är två arbetspass kvar innan det är dags att börja vänta in nästa tillskott till flocken! TVÅ!!! Det var -18 igår natt, känns rent utav skrämmande faktiskt..
 
Red Fanny en runda idag. Mycket galopp, trevligt tyckte vi bägge två. Men kom nu nån och köp bort henne!
 
Elsa skulle gå ett lätt pass idag, blev faktiskt såpass att det blev första skrittpasset i vagn. Hon sa tydligt att hon var trött från gårdagens träningspass. Hundarna hade en ordentlig utedag idag, dom har motionerat med bägge hästarna!
 
 
Var sådan mor, sådan dotter idag. Fick gå leta efter Lorei när jag lunchde; hon låg och sov nämligen. Elsa höll på missa eftermiddags höet för då låg hon i sin tur och sov inne. Drog en hel massa päls av mamma Lorei idag också. Även om det är skrämmande många minusgrader så gör solen verkligen sitt när det kommer till pälsbytet. Solen hjälper också till med att se till att man har en hel del att kratta och mocka dessutom...
 
 

Tuff träning för Elsa idag

Blev en del gjort idag.
Har handlat foder, sniffat på 3 veckor gamla valpar, mockat lösdriften och kört längsta motionsturen i Elsas liv.
Och servat katterna, förstås. Varit kallt inatt och idag, så då är det extra många, extra korta vändor ute som gäller.
 
 
Däremellan är dom dock ganska gulliga!
 
 
Dom här gullungarna var jag och nosade i nacken idag. FInns det nåt som lukar så gott som valpar? Och nej, ska inte ha nån av denna sorten. Men söta är dom ändå!
 
Elsa fick gå en mil motion idag. Ny väg, massor av älgtorn samt två vedhögar räknade vi in. Andras tvååringar har antagligen gått en mil länge redan, men våra träningsvägar är inte direkt plana så vi har skyndat långsamt. Lite småjobbigt tyckte hon, efter två av dom längre stigningarna ville hon skritta en bit. Helt okej i min bok, skulle själv vara duktigt trött i benen efter att ha joggat upp för dem.. Nu blir det en kortare sväng i morgon och ett helt normalt träningspass på onsdag. Sen vankas det arbete för min del och ledigt för hennes del!