Fullt ös

 
 Mestadels varit i stallet idag. Som omväxling mot flesta timmarna spenderade på soffan.. Den och jag har inte alls umgåtts idag, faktiskt. Tecken på att man börjar bli frisk? Har dessutom både handlat åt mig och åt hästarna, och ätit. Så nästan tillbaka till normal läge.
 
 Skrittade och joggade Fanny idag. Hon känns fin i traven, men drar höger bak i skritt. Satte på ett boots höger bak idag. Blev sämre (!?!) av det. Blistringen har inte tagit heller. Masserade och strechade igenom henne. Hittar INGENTING. Måste bara vara att hon växer då. Irriterar mig nåt vettlöst ändå. Lutar åt att skita i premie och slänga ut henne i hagen en månad utan att titta på henne överhuvudtaget. Men då blir hon väl bara stel och eländig, om hon inte skenar ihjäl sig i hagen av att hon är uttråkad. Och vad f-n jag VILL ha henne premad! Inte är det lätt med unghästar... Bakhög rätt många cm igen. Kan hon inte bara vara färdig på höjden snart?
 
 Tubbe blev longerad 20 minuter. Anade en liten orenhet höger fram där. Masserade och strechade igenom honom grundligt och hittade spänningar i manken på höger sida. Så hoppas nu bara att massage och arnika gör susen där. Han är tacksam att massera i alla fall. Gäspar och tuggar så fort man är på rätta ställen.
 
 Calle fick gå in och äta mat, lika glad var han för det. Hans förkylning verkar vara ännu segare än min. Sötisen springer och busar med hundarna när vi mockar hagen, surt bara att dom fuskar och springer under staketet mest hela tiden. Shira blir sur när han kommer för nära, men Jackson och han har jättekul. Han springer inte efter för att ta dom, utan man ser verkligen att han bara busar. När han får upp farten ordentligt brukar hundarna byta hage, då ser stackarn alldeles tjurig ut. Tubbe är ju bara en riktig surgubbe och leker inte alls. Tror han och syrran kommer att ha super kul sen när hans kulor är ett minne väck och dom får gå tillsammans!
 
 Kattungarna har nya tricks på gång. Klättra upp i soffan kan dom, och hoppa ner. Och trappan är superbra att klättra i den med!
 
Foto: Next level!Foto: Next level!Foto: Next level!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: