Fanny har badat!


 
 Longerade ca 10 minuter, men det var äckligt mycket mygg och broms. Mamma och Felicia var ute på en liten tur med Chicko och Tubbe, men dom hade också många äckliga flygfän med sig, så dom var inte heller länge. Sen packade vi in Tubbe i täcket igen och in i boxen. Han gillar inte att bada. Sen gick vi till Felicias strand, hon och Chicko, mamma och Missy, jag och Fanny.
 Fanny och jag var först framme, jättekonstigt ställe det här; finns ju inget att äta! Var Fannys första reaktion. Lite luktade hon och drack sen, men ganska oförstående när jag plaskade ut. Sen tittade hon på några sekunder när Chicko plaskade i. Sen gick hon efter! En gång slog Chicko med frambenet, sen slog Fanny 50 ggr med frambenet. Onda ögat fick hon av Chicko till sist.. Verkligen "Sluta plaska, ungjälvel!" Sen plaskade vi och promenerade vi tills jag hade vatten till armhålorna. Inte jättekallt faktiskt, och superkul.
 
 Hade förberett mig med att ta av strumporna och sätta dom i byxfickan. Hrm, mötte en som kom flytande emot när vi plaskade iland. Om nån råkar hitta en svart/ljusblå strumpa flytande i sundet så är den min! :p
 
Här är vi påväg ut smygande..
Felicia och Badbollen smög inte...
 
 
 Vi var myyyycket längre ut, men fotografen höll sig på den torra sidan!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: