Härliga nyheter idag!

Efter att ha gått fyra, FYRA år med att kämpa med i stort sett bara samma fysiska problem med fröken Fanny, så var det idag i stort sett bara nya grejer. En tunn, grön sula vänster bak. As simple as that. Känns som att dagens Kranio-behandling och akupunktur faktiskt gick åt till att behandla ursprungsproblemet, inte bara reda upp symptomen. 
 
Dessutom hade en stor del av nästa års tävlingsprogram (distans) kommit ut på Kipa idag. Hoppas dock det kommer mer, är väldigt klent annars! Exakta klasser är inte klara, men bara att få kruxa i eventuella tävlingshelger i kalendern känns uppåt! Och bara för att jag siktar på att avancera inom distansen nästa år kommer hon antagligen bli i kanonskick och äntligen kunna prestera regelbundet på travbanan, så att jag kommer ha världens dilemma att kombinera de två.. Men blir ju ett lyxproblem isåfall!
 
 
Vi tog en morgonpromenad med hundarna, och tekoppen, innan vi började med dagens behandlingar.
 
Elsa fick på sig en ny sko, men snorade ordentligt idag, så hon fick ännu en ledig dag. Däremot är det löst snor, så bådar ju gott. Så länge det kommer ut är det ju bra, tillfrisknande inom räckhåll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: