Fint väder

Igår regnade det en hel del, som omväxling. (obserera ironin här..) Idag har det dock hållit sig torrt häromkring. 
Fanny var bättre än tidigare, konstaterades det under gårdagens behandling. Däremot skulle hon bli än bättre om hon skulle använda höger bak likvärdigt med vänster hela tiden. Får fundera med hovslagaren imorgon om vi slår på en sula på det, eller lägger en tyngre sko. Att ha möjlighet att simträna eller ha tillgång till ett vattenband hade varit rena drömmen.. Rida omkring henne i havet är ingen favortit för henne, och plaska runt och leda henne än mindre för min del. Får klura lite på hur vi ska göra.. Gav henne en Tens behandling idag för att ge gårdagens behandling en extra boost.
 
Elsa har tränat, idag var överlag ingen bra humör dag för lilla fröken. Motionsturen gick dock väldigt bra, bara vi fick på vagnen. 
 
 
Hon fick dela hö-hög med sin mamma idag. Lycka det! Snart är hon lika hög också. Är lite läskiigt hur lika dom är, har flera gånger varit säker på att ´nej f-n nu har hon klätt av sig täcket' och så tittar man en gång till och så är det ju Lorei och inte Elsa.. Bättre benställning, två vita ben (syns ju dock inte nu med all lera) och stjärna i pannan är typ det enda som skiljer dem åt.
Längtar lite extra till våren, när man får se vad det är för en som tittar ut nästa gång!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: