Ännu ett träningspass avklarat

En bra dag, med bra väder. Skönt det, igår regnade det floder. Men efter regn kommer solsken, säger dom. Och just denna gång stämde det bra in.
Elsa fick hänga med in till banan idag också. Åkern har nämligen vissa likheter med ett risfält.. Hon var dock inte helt säker på att det var fullt nödvändigt att åka bort fullt så ofta som varannan dag, men lyckligtvis gick hon att övertalas med "magiska hinken". Hennes tant Fanny var däremot inte överlycklig över att dras med snorvalpen även på träningsresorna också, än mindre nöjd med att få vänta i släpet tills Elsa var klar.
Duktig var lilla fröken idag också, blev två bakvarv och ett rätvarv. Kan rapportera om att hon tagit till sig faktumet att jag haft henne att gå fram och titta på allt hon tyckt varit läskigt hittills i hennes liv. Idag siktade hon in sig på alla sladdar och harvar som hon skyggade för senast, dom skulle undersökas! Skumt nog parerade morsan alla såna försök.. Svåraste övningen var att gå in i påselningsboxen. Inte populärt. Hon kom minsann ihåg den där gröna, fräsande ormen som vi hotade henne med senast (vattenslangen i duschen). Blev hink och svamp på damen idag också. Super nöjd var hon att stå i släpet och äta hö medan Fanny tränade iallafall.
 
Fannys träningssällskap var på väldigt konstigt humör idag, blev tvungen att åka in för att korrigera utrustningen en vända, då passade vi på och körde 2000m i 1.40 tempo, när kompisen återanslöt sig så blev det änne ett 2000m jobb istället för 4*500m intervaller, dessutom blev det avbrott för polarn la in en mycket okarakteristisk galopp så vi fick vänta in dem, nere på 1.23 som snabbast, men hon sög en hel del luft. Det brukar hon inte göra i träning, antar att hon jagade upp sig över att kompisen kom och gick. Mestadels känns hon som en rundmiljon, men så fort man lite släpper av så blir hon rullig. Trodde det skulle reda upp sig när hon fick tillbaka sina tvärtår, men så lätt var det tydligen inte. får väl ta och TENS:a framändan lite mer och slänga på ett par boots och se om det blir bättre. Tänk om man bara kunde ha en häst som travar oavsett vad man sätter på fötterna på den!?!
 
 
Är löjligt förtjust i denhär bilden på Prinsessan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: