Elsa goes utställning

Lite "nästan sista minuten shopping" idag. Elsa ska på utställning lördagen 7.10. Trevligt att vi i Finland ännu har den möjligheten även med varmblod! Självklart ska hon vara snygg med lädergrimma. Har dock inte hittat nån jag varit helt nöjd med i nån webbshop; måste vara en smal, för hon har så nätt, litet huvud, men ändå svårt att bedöma om det ska vara Pony eller Cob när man inte ser grimman irl. Tyvärr fanns den bara i brunt, men jag är nöjd ändå! Blev Cob, så då kan hon förhoppningsvis ganska den även hela nästa år.

 Var en bra försäljare, dom skulle få in en ny sorts lädergrimma och hon kollade i datorn så att den inte låg ouppackad på lagret, eftersom det nyss kommit leverans. Sånt uppskattas! Tyvärr var den på ingång först nästa vecka.. Sen var hon aktiv med merförsäljningen och därav blev det en liten, billig flaska pälsglans. Av mitt absoluta favoritmärke pälsglans dessutom!
 För att inte tala om att där fanns extra breda stigbyglar. Så nu blir det lite bekvämare vid nästa distanstävling! Gillar skarpt Hööks i Umeå. Alltid bra urval och trevlig personal!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: