Påväg igen..

 
Dagens utlovade regnväder uteblev. Gillar såna väderleksprognoser! 
Fanny och Lorei var på gemensam promenad. Höll på att gå åt pepparn i tidigt skede. Fanny som är bombsäker, och hela sitt liv stått lös på gården när man klickar på vagnen, drog iväg i trav när jag med Lorei i ena handen gick och tog i vagnen med andra handen. Jag hann säga några väl valda ord, men hon kom 30 m och sen upptäckte hon att ingen annan hängde med. Och när man ska vara fem stycken på promenad, då är det misslyckat att va själv, helt uppenbart. Så då vände hon och kom skamset lommande tillbaka. Jävla häst alltså! Var bara att vända näsan åt rätt håll igen och klicka på vagnen som tänkt och traska iväg. Allt ska man vara med om, tydligen..
 
Elsa fick ett lätt pass, två varv på åkern. Klockren och en fröjd att vara ute med! Fick dock en glasklar insikt av hennes glada öron och pigga skritt påväg hem, sen när det är snålblåst och regnar sidled så kommer hon vägra att ens gå ur stallet. Har aldrig träffat en så humörbetonad häst alltså! Kommer att gälla att noga välja sina strider med henne, angående väder och motion är jag rätt säker på att det blir till att "paja medhårs"..
 
Fanny har fått sin andra spruta av den nya grundvaccinationen och är klar för kommande distanstävlingar. Skönt det! Härligt att få det gjort precis innan man ska iväg och jobba. Kunde inte passa bättre in. På måndag har vi stämt träff med en stubbåker! Älskar hösten..!
 
 
Vad tror du att du fotar då??


Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så skönt att ni slapp regnet! :)

2017-09-13 @ 08:18:16
URL: http://amandajona.se
Postat av: norrbotten emma

vi slapp inte regnet. hehe =)

kram

2017-09-13 @ 08:37:18
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: