Modig Elsa idag

Idag, mitt i värsta snöovädret så tog vi ännu en ny premiär med fröken Elsa. Första gången vi motionerade på annan ö. Vilket gjorde första gången vi gick över bron. Och det var då väldans spännande. Blev en tvärnit först, hon gör verkligen spektakulära såna.. Spikraka ben, alla fyra i backen så att det bara yrde isbitar runt oss. Sen steppade vi lite på stället, innan hon la en rejäl bajshög och sen gick vi över. Hela turen gick i rejält tempo, och tillbaka över bron gick utan problem. Skönt med vettig tjej alltså!
 
Fanny hade ledig dag, hon fick komma utanför hagen och äta sin eftermiddags gröt. Den gick ner med god aptit, smakar så mycket bättre när det står två stycken och dreglar avundsjukt i hagen! Hon är väldigt nöjd med sig själv för dagen, ville mysa ordentligt efter kvällsmaten. Mattes huvud var ett utmärkt huvudstöd, bland annat. Undrar hur mycket kvällsgröt jag har i håret egentligen..
 
Annars var jag och hundarna och hälsade på lite andra hästar, samt på bajsrunda i stan på hemvägen. Skönt med lite annat än egna knutar emellanåt! 
 
 
Börjar längta efter vår och grönt gräs nu. Trött på en massa blötsnö som gör livet eländigt! Fattar inte varför det inte kan komma snö när det är på minus sidan så det blir trevlig snö att pulsa i istället!!!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: